MultiMedialist

digitale dienstverlening

Maatwerk

By on 30 januari 2018

Webapplicatie | Ontwerp | Branding | Informatie | E-commerce


Maatwerk Digitaal Management MultiMedialist Digital Development Management


Website of webapplicatie

Website webapplicatie MultiMedialist Digital Development Management

Een website bouwen die conversie oplevert. Dat wilt u natuurlijk bij een maatwerkoplossing. Een volledig scala van webapplicaties, ongeacht de complexiteit, het tijdsbestek en de begroting kan in overleg gebouwd worden. U wilt immers een gebruikersvriendelijke site met functionaliteit en andere handzame en werkbare tools.

De site is uiteraard niets waard als deze nauwelijks gevonden wordt. Wat vermeden moet worden is een prachtige site met fantastische functies die niet gevonden wordt, want daar zijn reeds te veel voorbeelden van.

Naast het aanbieden van professionele website-ontwikkeling, beschikken we tevens over ook een achtergrond in business consultancy.

Zodoende adviseren we graag op maat over ‘best practises’ en de juiste strategie voor een uitstekend werkende site op maat. Lees meer…


Logo-ontwerp en ‘branding’

Logo-ontwerp en branding zijn twee belangrijke stappen bij het opzetten van een bedrijf. Het succes van uw website kan hier sterk van afhangen.

Of het nu een kleine lokale detailhandelaar, een middelgrote MKB-er of een grote multinational betreft, we verzorgen via ons netwerk en aansturing al uw logo-design en benodigde branding die nodig is voor uw bedrijf.

 

Logo-ontwerp en branding MultiMedialist Digital Development Management

 

Deskundige ontwerpers en branding consultants kunnen desgewenst ingeschakeld worden. Dat zijn vaklieden die aan honderden projecten hebben gewerkt en er weet van hebben hoe van een idee tot conceptie te komen.

U wilt opvallen in de eer sterk concurrerende online wereld. En tegelijkertijd moet worden vastgehouden aan uw budget. Lees verder…


Informatieve website

Information-Only-Website MultiMedialist Digital Development Management

Websites die alleen informatie moeten weergeven of websites die alleen iets presenteren, zijn veel moeilijker te creëren dan gedacht. De ontwikkeling hiervan vereist een zorgvuldig creatief proces. Het moet het perfecte online visitekaartje zijn.

Informatie moet daarom worden gestructureerd en gepresenteerd worden op een strategische manier. Dit type sites zijn ideaal voor fotografen, ontwerpers, architecten of andere kleine bedrijven die zich m.n. concentreren op hun geschiedenis, geleverd werk en team.

In deze niche zijn we deskundig en hebben schone, intuïtieve en informatieve sites gecreëerd die aandacht genereren voor de klant en de betrokkenheid van de gebruiker vergroot. Lees verder…


E-commerce website

E-commerce MultiMedialist Digital Development Management

Online winkels zijn de toekomst van de handel. Dat zien we reeds enige jaren flink gebeuren. Het opzetten van uw eigen e-commerce-website maakt dat u kunt uitreiken naar een ruimer aanbod aan klanten.

U kunt zo uw bedrijf bekender maken op lokaal, regionaal, landelijk, continentaal en zelfs wereldwijd niveau. De grote en bekende systemen zoals Magento, Shopify, overleg bekende systemen of een aangepast e-commerce-platform zijn ons inzake hun werking en methodiek goed bekend.

Met terzakekundige experts kunnen kleine online winkels, naar middelgrote platformen tot enorme online marktplaatsen met geavanceerde functies, gebouwd worden.

Is de interesse gewekt? Neem dan contact op zodat uw idee omgezet kan worden in werkelijkheid. Lees verder…