MultiMedialist

digitale dienstverlening

Impact

By on 30 januari 2018

Het verschil maken


Impact Commercieel MultiMedialist Digital Development Management


Impact: commercieel of creatief

In de wetenschap van mechanica wordt het begrip impact omschreven als effect van het toepassen van een kracht of schok in korte tijd. Hierdoor verandert de beweging en/of vorm van een lichaam of object.

Het uiteindelijke effect is afhankelijk van de factoren tijd en snelheid. Hoe maakt uw merk en bedrijf nu een flinke impact? En wat is een gewenst effect bij uw klanten? Wat voor resultaat is er te boeken op de korte en lange termijn?

 

Impact commercieel en creatief MultiMedialist Digital Development Management

 

Hele mooie producten kunnen niet aanslaan als deze niet de gewenste doelgroep bereiken. Dan zijn uw kosten niet terug te verdienen en dat betekent verlies, geen return on investment. Dat wilt u natuurlijk niet.

Wij kunnen u helpen wel de juiste impact te maken. Een commercieel idee moet creatief verpakt worden en een creatief idee moet vermarkt kunnen worden.


Impact maken

Uw bedrijf staat op het punt om online eens flink uit te pakken wegens de seizoenen, acties of vakantieperioden. Of u wilt de huidige online middelen vernieuwen en een frisse start maken. En wellicht is het tijd om in breedte uit te breiden.

Staat u op het punt deze beslissing te maken? Dan adviseren wij u hier graag in. Dit zijn momenten om weloverwogen advies en ondersteuning te krijgen.

 

Impact maken MultiMedialist Digital Development Management

 

Door onze ervaring, kennis en kunde wordt er in overleg een plan opgesteld waarbij uw kosten en wensen in balans komen te staan.

Wilt u impact maken? Neem dan contact op met ons.


BewarenBewaren