MultiMedialist

digitale dienstverlening

Digitale Marketing

By on 30 januari 2018

Merkbouw | SEO | PPC | Email Marketing | Social Media Marketing


Digitale Marketing MultiMedialist Digital Development Management


Merkbouw

Digitale Marketing Merkbouw SEO Vindbaarheid MultiMedialist Digital Development Management Ervaring in merkbouw, merkbewustzijn en vindbaarheid. De grootste websites kunnen eenvoudig van de radar afvallen als er weinig of geen webverkeer is en op gang wordt gehouden. Een goede site genereert verkeer – website traffic – en kan zo in staat worden om revenue en opbrengsten te converteren.

Kosten hiervoor kunnen snel escaleren indien de marketing niet zorgvuldig ter hand wordt genomen. Wij leveren integer werk af om uw verwachtingen als klant goed te managen en binnen het budget te werken.

Lees verder…


Search engine optimisation – SEO

Dit is met voorsprong het meest populaire onderdeel van een online marketing strategie. Dit werkt door bijvoorbeeld organisch de positie in de zoekmachines te verbeteren door een aantal sleutelwoorden en zoektermen. Digitale Marketing Search engine optimisation MultiMedialist Digital Development Management

SEO dient altijd een lange termijn strategie te zijn. In essentie bewerken we SEO door nauwkeurig de sleutelwoorden en zoektermen te onderzoeken en zo vast te stellen welke het meest geschikt zijn voor uw merk, bedrijfsnaam, product of dienst.

In overleg met u stellen we vervolgens gezamenlijk vast welke sleutelwoorden en zoektermen het meest winstgevend zijn. Aan de hand hiervan optimaliseren wij de website. Vanzelfsprekend wordt er voortdurend aan verder gewerkt om uw site steeds bekender te maken op het internet.

Lees verder…


Pay per click – betalen per klik

Digitale Marketing Pay Per Click SEO Vindbaarheid MultiMedialist Digital Development ManagementVoor een meer direct resultaat is er Pay per Click. Dit kan van grote toegevoegde waarde zijn mits goed ingezet. Potentiële klanten worden hiermee sneller gemotiveerd om eerder uw website te bezoeken.

Maar overhaaste inzet van Pay per Click kan ook snel duur uitvallen. Praat daarom eerst met ons en wij adviseren u graag naar behoren over uw ROI – return on investment.

Lees verder…


Email marketing

Digitale Marketing Email marketing MultiMedialist Digital Development ManagementDoor jarenlange ervaring met grote, professionele systemen kunnen wij u uitstekend adviseren over de inzet van bulk emailings naar leads, prospects en reeds bestaande klanten.

Emailings kunnen intern en extern gericht zijn, acquirerend of informerend van toon of nieuws bevatten. De inzet hiervan luistert nauwkeurig en is een tak van sport op zich.

Lees verder…


Social media marketing

Digitale Marketing Social Media Marketing SEO Vindbaarheid MultiMedialist Digital Development Management

Met het vermarkten van uw merk, bedrijf en diensten via de vele sociale mediakanalen en platformen kunnen wij ook uitstekend van dienst zijn. Sedert 2005 zijn wij hier aantoonbaar professioneel mee bezig. In het begin startend vanuit de privésfeer en vervolgens al snel op een zakelijke manier.

Denk hierbij aan de grote platformen en daarnaast zeker ook op de kleinere maar specifiek geschikte platformen. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met uw ROI – return on investment.

Wij kunnen u de gereedschappen, methodiek en inzet aanbieden zodat u dit indien gewenst, vlot zelf kunt overnemen.

Lees verder…


BewarenBewaren